Anasayfa Hesabım İmza&Söyleşi-Derya Kılıçlar
İmza&Söyleşi-Derya Kılıçlar

Mart ayı  yazar söyleşi etkinliğimiz de“Cevdet: Bir şehidin Hikâyesi” adlı kitabımızın yazarı, aynı zamanda kahraman şehidimizin muhterem eşi Derya Kılıçlar’ın dilinden Mavi Marmara Gemisi şehidi Cevdet Kılıçlar ve tüm şehitlerimizi bir kez daha dinledik rahmetle andık ve duygulu anlar yaşadık…

Söyleşi o kadar dolu dolu idi ki açıkçası hem edebiyat, hem sanat, hem tarih, daha da ötesi milli duygular eşliğinde seyri suluk ettik. Bir annenin, bir eşin bir yazarın dilinden kahraman şehidimizin şehitlik mertebesine adım adım giden hikayesini dinledik ve tarih sahnesinde Filistin’e insani yardım götüren Mavi Marmara gemisi hikayesini konuştuk.

Yazarımızın öğrencilerinin de katıldığı bu söyleşimizde, yazarımızın ve yazarlığa giden kendi anılarını da dinledik ve öğrendik ki yazarlığa giden yolda sabır, irade ve isteğin bir hedefe odaklanmanın, istenince başarabilmenin, yazmanın ve yazarlığın kabiliyet kadar çok çalışma, çok okuma ve bir kez daha okumadan geçtiğini öğrenmiş olduk.

Saygıdeğer Derya hanıma, mağazamızı teşriflerinden, bizi birçok konuda aydınlatmasından, duygulu anlar yaşatan söyleşi saati ile sınırlı olan fakat kalemi kadar güçlü sohbetinden dolayı kendisine teşekkürlerimizi sunuyor… Yeni kitabının çıkmasını merakla bekliyor olacağımız ifade etmek isteriz.

Ayrıca mağazamızı etkinlik günlerimizde şereflendiren tüm okuyucularımıza da sonsuz teşekkürlerimizi sunuyor ve bizi takip edin diyoruz.

Saygılarımızla,

Sema Kırtasiye Kurumsal